Hyresgästföreningen

HGF_logga

Vår Bo kvar-försäkring kan lämna ersättning om du blir ofrivilligt arbetslös eller helt sjukskriven. Försäkringen erbjuder dig ett omfattande skydd för att betala dina boendekostnader (hyra, hemförsäkring, medlemsavgiften till Hyresgästföreningen med mera).

Allt detta ingår:

• Ersättning upp till 5 000 kronor per månad
  • Ersättning utbetalas i upp till 360 dagar
  • Kan tecknas av dig som är mellan 18 och 65 år (ändring i försäkringen sker vid 65 års ålder)
  • Ett livskydd som utbetalas till den avlidnes dödsbo ingår och ersätter upp till 60 000 kronor

Villkor

Förköpsinformation

SKADEANMÄLAN

Dödsfall

Arbetslöshet

Helt nedsatt arbetsförmåga 18-64 år

Helt nedsatt arbetsförmåga/Sjukhusvistelse 65-70 år

Anmäl skada online (Gäller ej Dödsfall)

Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefonnummer 020-52 52 56.

HGF_Medlemskort