BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsgrenen av den internationella bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster.

Bo kvar försäkring

I samarbete med Hyresgästföreningen.

INFORMATION OM BO KVAR FÖRSÄKRINGEN

I samarbete med Hyresgästföreningen kan vi erbjuda Bo Kvar-försäkringen till alla nya medlemmar. Försäkringen ger dig och din ekonomi en extra trygghet och ett omfattande skydd om du skulle bli sjukskriven, arbetslös eller inlagd på sjukhus.

Mer om försäkringen:

• Förmånlig Bo kvar-försäkring för 128 kronor/månad
  • Observera att priset som anges i Förmånshäftet 2019 är felaktigt.

• Ersätter dina fasta boendekostnader (upp till 5 000 kr per månad i ersättning).
  • Ersätter medlemsavgiften till Hyresgästföreningen.
  • En dödsfallsersättning betalas ut till dödsboet om du avlider.
  • Försäkringen gäller för dig som medlem samt för din make/sambo skriven på samma adress.
  • Försäkringen gäller även om du bor i bostadsrätt.
  • Försäkringen kan tecknas av dig som fyllt 18 men inte 65 år.

VILL DU VARA MED OCH BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ?
Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och vill vara med och bidra till en bättre miljö. Autogiro är ett miljövänligt sätt att betala på och dessutom är det enkelt eftersom pengarna dras automatiskt från ditt konto varje månad.
Autogiroblankett

ANMÄL SKADA

Du kan anmäla din skada direkt online eller via post.

ANMÄL SKADA ONLINE

(Gäller ej Dödsfall)

Blanketter skadeanmälan
Dödsfall
Arbetslöshet
Helt nedsatt arbetsförmåga 18-64 år
Helt nedsatt arbetsförmåga/Sjukhusvistelse 65-70 år

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta BNP Paribas Cardifs kundservice på info@bnpparibascardif.se eller 020-52 52 56.