BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsgrenen av den internationella bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster.

BNP PARIBAS CARDIF OCH HYRESGÄSTFÖRENINGEN

Tillsammans med Hyresgästföreningen erbjuder BNP Paribas Cardif tre olika försäkringar till gruppmedlemmar i Hyresgästföreningen.

Läs mer om försäkringarna och hitta blanketter genom att klicka på försäkringarnas namn.

ANMÄL SKADA

Du kan anmäla din skada direkt online eller via post.

Anmäl skada online via följande länk: ANMÄL SKADA ONLINE

(Gäller ej Dödsfall, Kritisk sjukdom eller Olycksfall)

Vill du vara med och bidra till en bättre miljö?

Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och vill vara med och bidra till en bättre miljö. Autogiro är ett miljövänligt sätt att betala på och dessutom är det enkelt eftersom pengarna dras automatiskt från ditt konto varje månad.

Autogiroblankett

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta BNP Paribas Cardifs kundservice på info@bnpparibascardif.se eller 020-52 52 56.